Det perfekte survival kit til Distortion

banner_blog.jpg

Så er vi tilbage, og som lovet har vi i denne uge valgt at skrive om Distortion, nemlig en survival guide til dig, så du kan opleve alle fem dage, det vil sige fra onsdag til og med søndag uden at gå glip af noget, så der ikke er nogen grund til FOMO.
Først og fremmest skal vi have opbygget et survival kit til festivalen.

Undgå tømmermænd

Den første ingrediens er selvfølgelig at have HANGOVER OFF ved hånden, så du kan få energi til alle fem dage uden at få tømmermænd. Husk at købe nok til alle dagene, det vil sige minimum to tabletter per dag, hvis du ikke skal gå helt kold inden festivalen er ovre.

giphy1.gif

Påklædning

Dernæst skal du klædes ordentligt på til festival. Det kan fikses ved at tage i den nærmeste vintage shop eller second hand enten på Nørrebro, Vesterbro eller Pisserenden. Find gerne noget med nogle mønstre eller farver, der udstråler sol og glade dage. Hawaii skjorte eller t-shirt, hvis du er en fyr, og crop top eller strop top, hvis du er en pige. Hættetrøje, da det kan gå hen og blive ret så koldt i løbet af aftenen og praktisk i tilfælde af regn. Retro jeans såsom Levi’s 501, der kan tåle lidt af hvert, og helst nogle smadrede sneakers, da de jo helt sikkert ikke bliver kønnere i løbet af festivalen. Måske nogle gamle Adidas eller Converse. Nogle cool shades med mørke glas eller nogle, hvor man ikke kan se dine pupiller a la Terminator style med spejleffekt, så man hverken kan se, hvor fuld du er, eller hvor røde dine øjne er. En regnjakke, da man aldrig kan regne med vejret herhjemme, især ikke på den her årstid. Noget du kan have alle dine ting i, for eksempel en rygsæk eller en bæltetaske, hvis du kan nøjes med det. I hvert fald noget praktisk og handy, som ikke fylder alt for meget, når man står som sild i en tønde eller som ikke er i vejen, når man gerne vil give den gas foran en af scenerne.

giphy2.gif

Provianter

Så til provianter, sørg for at starte ud med at tage minimum en sixpack dåsebajere med, så du har noget at starte ud på. En flaske vand, når du har brug for en pause fra alkoholen eller hvis du skulle blive så svedig, at du har brug for et minibad eller hvis du skulle stå i den ubehagelige situation, at du skal knække dig og har brug for at skylle efter med noget. Noget tyggegummi, især i førnævnte tilfælde vil det være godt med noget for at få den grimme smag og lugt væk. Men også bare hvis du har shawarma ånde og gerne vil score. Måske også en god ide med en eller anden form for chokolade bar enten en Snickers eller en Marsbar etc., hvis du nu er ved at gå sukkerkold og har glemt at få aftensmad. En pakke smøger, i det her tilfælde er det fuldstændig lige meget, om du er ryger eller ikke ryger. Hvis du er ryger, giver det sig selv. Hvis du ikke ryger, giver det mening, fordi du helt sikkert kommer til at møde nogle rygere på din vej, som er løbet tør for cigaretter. Her vil det være til din fordel, hvis du giver dem en cigaret, enten for at få nye venner eller for at bytte med en dåsebajer, som du helt sikkert vil komme til at løbe tør for i løbet af aftenen.

De beskrevne provianter er selvsagt kun per dag, så det gælder om at have nok dåsebajere, vand, tyggegummi, chokoladebarer og smøger til alle fem dage.

Andet praktisk

Selvfølgelig skal du så også have en lighter med, så du kan sørge for at tænde ild til din udkårnes smøg og dermed komme i snak med ham eller hende. I tilfælde af at du møder ham eller hende, som du bare bliver nød til at score, så anbefaler vi også en pakke kondomer hvis du skulle være så heldig at score vedkommende. Helt lavpraktisk, et mobilt batteri til din telefon især hvis du skulle være så uheldig at have en gammel Iphone fem, der løbet tør for strøm i tide og utide i løbet af nul komma fem. Ret så vigtigt hvis du er lav på batteri og er blevet væk fra vennerne, som fra erfaring nemt kan ske og du gerne vil nå at genforenes med dem inden aftenen er omme. Hvis du er pige, anbefaler vi helt klart, at du tager nogle Kleenex med, for festival toiletterne løber hundrede procent tør for papir i løbet af aftenen, og hvis du er forfængelig et lille spejl, så du til enhver tid kan checke, om du skulle have noget sjovt sidende mellem tænderne.

giphy3.gif

Når du har fået samlet alt ovenstående til dig, er du klar til en ordentlig omgang Distortion. Med dette her survival kit er du stort set klar til enhver tænkelig festival situation og måske, hvis du er heldig, en scoring eller to. Husk altid at tage en HANGOVER OFF inden du dejser om, så du er frisk og klar til en ny dag på Distortion.